Webshop » Tablets Refurbished

Tablets

Tablets zijn zeer handzaam en beschikken over bijna alle opties van een laptop. Let bij aanschaf van de tablet op de mogelijkheden. Zit er bluetooth of hdmi op, en kun je hem als gsm gebruiken? Lees hier alle belangrijke informatie die je moet weten wanneer je een tablet gaat kopen.


"Hoe groot moet mijn tablet zijn?"
Ben je van plan om de tablet vaak mee te nemen, kies dan voor een scherm van zeven inch. Ga je de tablet op een vaste plek gebruiken, dan is een scherm van tien inch aan te bevelen.

"Welk besturingssysteem moet ik nemen?"
Er zijn er drie: iOS van Apple, Android van Google en Windows van Microsoft. Tablets met iOS (de iPad) staan bekend om hun eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Bij Android-tablets kost het wat meer tijd om alle mogelijkheden door te krijgen, maar kun je wel heel veel dingen zelf instellen en aanpassen. Windows heeft als voordeel dat het bekend is, maar zal een steeds grotere markaandeel krijgen.

"Heb ik een sim-kaartaansluiting nodig?"
Alleen als je de tablet ook onderweg wilt gebruiken met internet, of op plekken waar geen internetverbinding is. Gebruikt je de tablet bijvoorbeeld alleen thuis, dan heb je over het algemeen voldoende aan je wifi-verbinding en heb je dus geen sim-kaartslot nodig.


Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend

Webshop gemaakt met EasyWebshop